Madbureauet arbejder ikke kun med markedsføringsdelen af fødevarer. Vi arbejder også med selve produktet og dets egenskaber. Et vedkommende kvalitetsprodukt står ganske enkelt stærkere på hylden.
Vi oplever fra tid til anden, at vores kunder med ganske få produktjusteringer opnår bedre resultater i forhold til smag, konsistens og kvalitet. Når vi vurderer dine produkter, ser vi fx på, om produkternes kvalitet retfærdiggør en kommunikationsindsats eller om produktet har uudnyttede muligheder.
For at sikre, at du får så kvalificeret en sparring om produkt- og smagsudvikling som muligt, samarbejder Madbureauet med en række af Danmarks ypperste kokke. Fælles for disse kokke er, at de er spydspidser indenfor dansk gastronomi og har en kolossal viden om fødevareinnovation, produkt- og smagsudvikling samt optimering af produktionsprocesser. De deler samme mål som Madbureauet; nemlig at højne kvaliteten af de fødevarer, vi arbejder med.
Vil du høre mere, så kontakt adm. dir. Tine Jasper på tine@madbureauet.dk eller +45 2711 8556.
—
Bliv ringet op
Udfyld nedenstående, så ringer vi til dig